Nieuw!
Ons assortiment voor honden en katten
Icoon honden
Icoon katten
Hero dogs cats

Onze knapperige no-nonsense dierenvoeding is betaalbaar en écht lekker. Ze zit boordevol essentiële vitamines en mineralen, waar zelfs de meest kieskeurige huisdieren hun pootjes bij aflikken.

 • Een overzichtelijk gamma
 • Zes gevarieerde producten
 • Ook voor kittens en puppy’s
 • Stijlvolle en ecologische verpakking
 • Hond: verpakking 4-12 KG
 • Kat: verpakking 3-7 KG
Dogs

Het beste voor je hond

Kiezen voor Katoos is je hond premium verwennen met een culinaire ervaring vol vitaliteit en levenskracht! Onze zorgvuldig samengestelde betaalbare recepten bevatten alleen de beste premium ingrediënten voor een vitale en gelukkige viervoeter. Van sappige, geroosterde kip tot luxe voedzame gerookte zalm, elke maaltijd is een ware smaaksensatie. Verwen je hond met het allerbeste en zie het “Katoos”-verschil!

Het beste voor je hond
Cats

Speciaal ontwikkeld voor katten

Kiezen voor Katoos is je kat verwennen met de ultieme luxe aan voeding! Onze zorgvuldig samengestelde betaalbare brokken zijn doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een vitale en springlevende kat. Van de verleidelijke Superb Chicken tot de ideale groeistart van Tasty Rice voor kittens, elke maaltijd belooft een smaakbom van avontuur voor jouw levende viervoeter. Ontdek het unieke "Katoos"-verschil.

Speciaal ontwikkeld voor katten
 1. Smakelijke voeders waar je dieren van smullen

 2. Natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit

 3. Ruim assortiment:
  altijd het juiste voeder voor jouw dier

 4. Eenvoudig te doseren:
  geen ingewikkelde berekeningen

Voeder voor gezonde dieren

Katoos is een merk van Voeders Decadt NV uit Oostnieuwkerke, een gevestigde waarde in de veevoedersector, met een jarenlange expertise in de ontwikkeling en productie van voeders voor rundvee en varkens. De producent kreeg vaak de vraag om ook uitgebalanceerde voeding voor hobbydieren te ontwikkelen. Zo is, na grondig marktonderzoek, het merk Katoos ontstaan. Door in te zetten op productinnovatie en enkele gerichte investeringen, kan Katoos voldoen aan de hoogste eisen van hobbyvoeders.

Katoos wordt volledig inhouse ontwikkeld, geproduceerd en verpakt. Daarbij worden streng geselecteerde en voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt. De voeders bevatten alle nodige voedingsstoffen zodat huisdieren en neerhofdieren optimaal kunnen groeien, vandaar dat Katoos resoluut kiest voor het hoogste gehalte aan omega 3-vetzuren op de markt. De samenstelling wordt voortdurend gemonitord en geoptimaliseerd. De baseline is niet voor niets ‘gezonde dieren, gelukkige baasjes’: de gezondheid van de dieren staat centraal. Extra troeven: de voeding is smaakvol en kan gemakkelijk gedoseerd worden.