voeding Voor
gezonde dieren
en gelukkige baasjes

Katoos, dat is een ruim gamma voeders voor hobbydieren. Alle voeders zijn gebalanceerd samengesteld en bevatten heel wat natuurlijke ingrediënten. Zo krijgen je huisdieren en neerhofdieren alle voedingsstoffen om optimaal te groeien. Ze zullen er gegarandeerd van smullen!

Zoek een verdeler
Joy Joy Pictures 219

Ons assortiment dierenvoeding

Bij Katoos vind je altijd een voeder dat bij de behoeftes van jouw hobbydieren past – of dat nu kangoeroes, alpaca’s, lama’s, konijnen, schapen, herten, geiten, kippen, sierwatervogels of varkens zijn.

Waarom Katoos?

  1. Smakelijke voeders waar je dieren van smullen

  2. Natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit

  3. Ruim assortiment:
    altijd het juiste voeder voor jouw dier

  4. Eenvoudig te doseren:
    geen ingewikkelde berekeningen

Hier vind je de Katoos-voeders

Op zoek naar een verkooppunt van de Katoos dierenvoeding? Vind hier een verdeler in je buurt!

Voeder voor gezonde dieren

Katoos is een merk van Voeders Decadt NV uit Oostnieuwkerke, een gevestigde waarde in de veevoedersector, met een jarenlange expertise in de ontwikkeling en productie van voeders voor rundvee en varkens. De producent kreeg vaak de vraag om ook uitgebalanceerde voeding voor hobbydieren te ontwikkelen. Zo is, na grondig marktonderzoek, het merk Katoos ontstaan. Door in te zetten op productinnovatie en enkele gerichte investeringen, kan Katoos voldoen aan de hoogste eisen van hobbyvoeders.

Katoos wordt volledig inhouse ontwikkeld, geproduceerd en verpakt. Daarbij worden streng geselecteerde en voornamelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt. De voeders bevatten alle nodige voedingsstoffen zodat huisdieren en neerhofdieren optimaal kunnen groeien, vandaar dat Katoos resoluut kiest voor het hoogste gehalte aan omega 3-vetzuren op de markt. De samenstelling wordt voortdurend gemonitord en geoptimaliseerd. De baseline is niet voor niets ‘gezonde dieren, gelukkige baasjes’: de gezondheid van de dieren staat centraal. Extra troeven: de voeding is smaakvol en kan gemakkelijk gedoseerd worden.